Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Ткач У$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Ткач У. В. 
Прогнозування тенденцій розвитку хлібопекарських підприємств з урахуванням інноваційного ризику [Електронний ресурс] / У. В. Ткач // Економіка. Фінанси. Право. - 2014. - № 6. - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2014_6_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 836.914 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гугул О. Я. 
Проблеми та перспективи розвитку сучасного готельного бізнесу на Тернопільщині [Електронний ресурс] / О. Я. Гугул, У. В. Ткач // Бізнес Інформ. - 2016. - № 5. - С. 134-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_5_21
Розглянуто актуальні питання розвитку індустрії гостинності в Тернопільській області. Досліджено основні тенденції діяльності колективних закладів розміщення як важливої складової туристичної галузі регіону. Виявлено проблеми функціонування підприємств готельного бізнесу на Тернопільщині, а також викладено авторське бачення потенційних перспектив розвитку підприємств цього сектора. Туристична індустрія Тернопільської області динамічно розвивається - вдосконалюються та модернізуються традиційні види туризму, з'являються та набирають популярності нові напрямки, зокрема сільський, екологічний, подієвий, екстремальний. З метою розвитку готельного бізнесу запропоновано низку заходів, виконання яких сприятиме активізації бізнес-процесів у туристично-готельній індустрії та надасть якісний поштовх до формування унікального комплексного туристичного продукту Тернопільщини, який відповідатиме міжнародним стандартам.
Попередній перегляд:   Завантажити - 276.435 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Ткач У. В. 
Удосконалення економічної діагностики схильності до інноваційного ризику на підприємствах хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / У. В. Ткач // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 6(3). - С. 172-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_6(3)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 784.022 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Ткач У. В. 
Формування стратегічних орієнтирів розвитку хлібопекарських підприємств в умовах їх схильності до інноваційного ризику [Електронний ресурс] / У. В. Ткач // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2014. - Т. 19, Вип. 3(2). - С. 239-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2014_19_3(2)__55
Попередній перегляд:   Завантажити - 413.76 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Брич В. Я. 
Інноваційні підходи в управлінні персоналом підприємств [Електронний ресурс] / В. Я. Брич, У. В. Ткач // Бізнес Інформ. - 2018. - № 10. - С. 404-409. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_10_62
Мета роботи - вивчення та систематизація основних сучасних теоретичних підходів до інноваційного управління персоналом підприємства. Розглянуто та визначено ключові інноваційні підходи в управлінні персоналом підприємств, представлені в науково-методологічних дослідженнях сучасних науковців. Виявлено необхідність наукового обірунтування впровадження інновацій у сфері управління персоналом через визначення ключових принципів інноваційного розвитку цієї сфери. Також розглянуто основні традиційні (адміністративні, економічні, соціально-психологічні) та інноваційні методи (інноваційний підбір персоналу, що передбачає використання новітніх технологій пошуку працівників; інноваційні методи оцінки діяльності, які використовуються на стадії підбору та управління кадрами для визначення рівня відповідності професійних і особистісних характеристик персоналу посадовим і внутрішньофірмовим вимогам; інноваційні методи управління карієрою; інноваційні методи стимулювання та мотивації) в системі сучасного управління персоналом підприємств, виділено найбільш пріоритетні аспекти їх впровадження та реалізації.
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.526 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Брич В. Я. 
Розробка методів діагностування ризиків туристичних підприємств у сфері виїзного туризму [Електронний ресурс] / В. Я. Брич, У. В. Ткач // Інноваційна економіка. - 2017. - № 11-12. - С. 106-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2017_11-12_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 591.653 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ткач У. В. 
Сталий розвиток туристичної сфери регіону: теоретичний базис та умови становлення [Електронний ресурс] / У. В. Ткач // Актуальні проблеми інноваційної економіки. - 2019. - № 3. - С. 67-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apie_2019_3_12
Вплив глобалізації та конвергенційних тенденцій зближення націй обумовлює зростання ролі туризму через посилення потреби людини в соціалізації в умовах сучасного інформаційного суспільства. Недовикористання вітчизняного потенціалу туристичної галузі обумовлює потребу в її дослідженні для формулювання напрямків подальшого розвитку та зростання. Мета дослідження - подальшій розвиток теоретичного базису та умов становлення сталого розвитку туристичної сфери регіону. Визначено ключові питання постійного узгодження та гармонізації взаємовідносин людини та оточення в контексті сталого розвитку туризму за вектором часу та простору. Доведено безальтернативність парадигми сталого розвитку туристичної галузі. Надано характеристику понятті "сталого розвитку". Запропоновано розуміти під сталим розвитком туризму - це розвиток, який дозволяє в повній мірі задовольнити потреби туристів у теперішньому часі, враховуючи інтереси туристської дестинації щодо розширеного відтворення власного ресурсного потенціалу у майбутньому. Визначено детермінанти, критерії та загальні принципи концепції сталого розвитку туризму. Обгрунтовано взаємозв'язок критерія із такими компонентами: "доступність - якість - безпека" - розкрити їх сутність. Розкрито роль туризму як складової сталого регіонального розвитку. Надано опис типів сталості, яким властиві сценарії туризму. Здійснено моніторинг базису нагальних проблемних питань розвитку туристично-рекреаційної сфери регіону. Розглянуто зміни до туристичного законодавства, розроблені міністерством економічного розвитку. Надано результати аналізу туристичної галузі України за окремими видами. Доведено низьку привабливість України як туристичного центру, основною причиною чого виступає нерозвинута інфраструктура, яка вимагає значних інвестиційних вкладень. Визначено напрями розвитку окремих сегментів туризму. Розглянуто шляхи розвитку бренду України як туристичної дестинації.
Попередній перегляд:   Завантажити - 279.381 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Ткач У. В. 
Безпечність харчових продуктів як напрям післявоєнного відновлення України [Електронний ресурс] / У. В. Ткач, Н. П. Чорна, Л. А. Бейко, О. В. Борисяк // Modern economics. - 2023. - № 41. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/modecon_2023_41_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.049 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського